Hårtransplantasjon i Tyrkia

Vi har jobbet i mange år med hårtransplantasjoner i Istanbul. Med bred kunnskap om bransjen og gode kontakter, kan vi tilby full kontroll og sikre den absolutt beste standarden for deg som kunde. Våre svenske medarbeidere drar til Istanbul med deg og er involvert gjennom hele prosessen, noe som gir ekstra trygghet.

Å gjennomføre hårtransplantasjonen med oss i Tyrkia betyr at du får de samme høykvalitetsresultatene til en lavere pris enn om du gjorde det i Sverige.

Hva inngår i prisen?

  • Konsultasjon og bestilling av hårtransplantasjon på en av våre hårklinikker i Sverige.
  • Tre netter på hotell.
  • Transport mellom flyplassen, hotellet og klinikken.
  • 1 PRP-behandling på klinikken i Istanbul.

 

Totalpris: 25 000 kr.
Du bestiller flyreiser selv, men får hjelp med passende tider fra oss.

Reis med oss!

Når du skal gjøre en hårtransplantasjon i Istanbul, vil en av oss alltid dra med deg ned til Tyrkia. Vi vil være til stede under prosedyren din og sørge for at du føler deg trygg og komfortabel under tiden din på klinikken. Vi er alltid tilgjengelige for spørsmål og all annen type hjelp du måtte trenge i løpet av din tid i Istanbul. Vi er der for deg.

Mer informasjon om reisen

Vår ambisjon er å tilby en komplett løsning for deg som gjør en hårtransplantasjon hos oss i Istanbul. Her kan du se trinn for trinn hvordan alt foregår og annen viktig informasjon om f.eks. pass før turen.

Utsikt över Istanbul från hotellet som våra patienter stannar på under sin vistelse i Istanbul.

Ofte stilte spørsmål og svar om hårtransplantasjon i Istanbul

Vad är skillnaden på en hårtransplantation i Istanbul och i Sverige?

Vid en hårtransplantation på vår klinik i Istanbul får du exakt samma resultat som om du gjorde en hårtransplantation på någon av våra kliniker i Sverige då det är samma personal som utför ingreppet. Prisskillnaden är den största skillnaden, samt antal efterbehandlingar med PRP och den praktiska aspekten runt om ingreppet. I Istanbul talar personalen engelska istället för svenska, du får tid att koppla av på ett hotell och tid till att upptäcka den underbara staden Istanbul. Gör du din hårtransplantation i Sverige kostar det mer, men du kan vila upp dig hemma istället.

Kan jag ta med mig sällskap på resan?

Det får du absolut göra! Många väljer att ta med sig en släkting eller en kompis som stöd, men även för att kunna uppleva den vackra staden Istanbul ihop med någon. Flygbiljetten för sällskapet ingår ej och bekostas på egen hand.

Vad ingår i priset för en hårtransplantation i Istanbul?

I resan ingår 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell med centralt läge samt mellan flygplats och hotell. Efter din hårtransplantation ingår också en kostnadsfri uppföljning, samt en efterbehandling med PRP, på någon av våra kliniker i Sverige, för att påskynda läkningsprocessen av det nytransplanterade håret.

Är det lättare att få en infektion för att man befinner sig i ett varmt land?

Risken för att få en infektion är väldigt låg och efter hårtransplantationen får du även antibiotika i förebyggande syfte. Så länge du inte lägger huvudet mot smutsiga ytor så ska du inte behöva vara orolig.

Hur lång är läkningsprocessen efter en hårtransplantation?

Den mest kritiska tiden är de första 2-3 dagarna när området är som känsligast. Första veckan bör du vara extra försiktig. Efter 2 veckor är det okej att börja träna, men du bör fortfarande vara lite försiktig med sol och var vaksam så att det transplanterade håret inte skrapas. Efter 3 veckor kan du generellt göra det mesta i vardagen, men undvik saker som att nicka en fotboll, ha på dig en hjälm eller att raka med en rakapparat. Vi finns alltid till hans vid frågor kring eftervård.

Kunder som gjort hårtransplantation i Istanbul