En skäggtransplantation för att förstärka ansiktsformen

Carl gjorde en skäggtransplantation på 3 500 grafts för att få en skarpare form och ett tätare skägg på sidorna av hans ansikte. Resultatet kan vi se nu 12 månader efter hans ingrepp. Läs Carls patientsida för att se bilder och videos från hans ingrepp.

Se video och bilder

Från Propecia till en hårtransplantation

Arnts håravfall startade för 10 år sedan och till slut började det bli ett stort problem för honom. Han kände sig inte trygg i sitt utseende längre. Då började han läsa på om behandlingar mot håravfall och testade medicinen Propecia. Det gav inte den effekten han hade hoppats på och då kontaktade han oss på Nordic Hair.

Följ Arnts hårtransplantation

Vännerna rekommenderade Nordic Hair Clinic

Efter att ha blivit rekommenderad Nordic Hair Clinic från två personer som han kände, valde Sean att också göra sin hårtransplantation hos oss. Seans hårtransplantation gick på 3 000 grafts.

Följ Seans hårtransplantation

Tappade hår av rubbningar i sköldkörteln

Caroline tappade väldigt mycket hår när hon fick hormonrubbningar i sköldkörteln vid 20-årsåldern. Därefter har hon funderat mycket på om hennes hår kommer växa tillbaka samt gjort research på vilka lösningar det finns för att dölja tunt hår. Hon tog kontakt med Nordic Hair Clinic för att diskutera att göra en hårtransplantation.

Carolines hårtransplantation

Åkte till vår klinik i Istanbul

Fredrik åkte ner till vår klinik i Istanbul för att göra sin hårtransplantation. På hans Patientsida kan du läsa mer om hans resa samt hur han tyckte ingreppet gick. Fredrik har även en egen Instagram där du kan se utvecklingen av hur hans hår har vuxit ut efter ingreppet.

Följ Fredriks hårtransplantation

Från Rom till Stockholm för att göra hårtransplantation

Massimo reste från Rom till vår klinik i Stockholm för att göra sin hårtransplantation efter han såg det resultat som hans vän fick av att göra sin hårtransplantation här. Se hans videointervju om ingreppet och läs hans kundberättelse om hur det var att göra ett ingrepp i Sverige.

Se Massimos patientsida