Hårtransplantation i Tyrkiet

Vi har i mange år arbejdet med hårtransplantationer i Istanbul. Med bred viden inden for branchen og gode kontakter, kan vi tilbyde fuld kontrol og sikre den absolut bedste standard for dig som kunde. Vores svenske personale rejser ned til Istanbul med dig, og er med dig under hele processen, hvilket giver en ekstra tryghed.

At få en hårtransplantation hos os i Tyrkiet indebærer, at du får samme høje kvalitet på slutresultatet, men til en lavere pris end hvis du fik hårtransplantationen i Sverige.

Rejs med os!

Når du skal have lavet en hårtransplantation i Istanbul, vil en af os altid rejse med dig ned til Tyrkiet. Vi vil være til stede under dit indgreb for at sikre, at du føler dig tryg og bekvem under din tid på klinikken. Vi er altid tilgængelige for spørgsmål, og anden type af hjælp du har brug for imens du er i Istanbul. Vi er der for dig.

Mere information om rejsen

Vores ambition er at tilbyde en helhedsløsning for dig, som får lavet en hårtransplantation med os i Istanbul. Her kan du trin for trin se, hvordan alt går til samt anden vigtig information som for eksempel pas inden rejsen.

Utsikt över Istanbul från hotellet som våra patienter stannar på under sin vistelse i Istanbul.

Vanliga frågor och svar om att göra hårtransplantation i Istanbul

Vad är skillnaden på en hårtransplantation i Istanbul och i Sverige?

Vid en hårtransplantation på vår klinik i Istanbul får du exakt samma resultat som om du gjorde en hårtransplantation på någon av våra kliniker i Sverige då det är samma personal som utför ingreppet. Prisskillnaden är den största skillnaden, samt antal efterbehandlingar med PRP och den praktiska aspekten runt om ingreppet. I Istanbul talar personalen engelska istället för svenska, du får tid att koppla av på ett hotell och tid till att upptäcka den underbara staden Istanbul. Gör du din hårtransplantation i Sverige kostar det mer, men du kan vila upp dig hemma istället.

Kan jag ta med mig sällskap på resan?

Det får du absolut göra! Många väljer att ta med sig en släkting eller en kompis som stöd, men även för att kunna uppleva den vackra staden Istanbul ihop med någon. Flygbiljetten för sällskapet ingår ej och bekostas på egen hand.

Vad ingår i priset för en hårtransplantation i Istanbul?

I resan ingår 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell med centralt läge samt mellan flygplats och hotell. Efter din hårtransplantation ingår också en kostnadsfri uppföljning, samt en efterbehandling med PRP, på någon av våra kliniker i Sverige, för att påskynda läkningsprocessen av det nytransplanterade håret.

Är det lättare att få en infektion för att man befinner sig i ett varmt land?

Risken för att få en infektion är väldigt låg och efter hårtransplantationen får du även antibiotika i förebyggande syfte. Så länge du inte lägger huvudet mot smutsiga ytor så ska du inte behöva vara orolig.

Hur lång är läkningsprocessen efter en hårtransplantation?

Den mest kritiska tiden är de första 2-3 dagarna när området är som känsligast. Första veckan bör du vara extra försiktig. Efter 2 veckor är det okej att börja träna, men du bör fortfarande vara lite försiktig med sol och var vaksam så att det transplanterade håret inte skrapas. Efter 3 veckor kan du generellt göra det mesta i vardagen, men undvik saker som att nicka en fotboll, ha på dig en hjälm eller att raka med en rakapparat. Vi finns alltid till hans vid frågor kring eftervård.

Kunder som gjort hårtransplantation i Istanbul